Αρχική Σελίδα

Ritol technology limited Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Έξοχος! Après plusieurs années de coopération, meilleure qualité de produit Λα fourni nous avons. Réfléchi également très υπηρεσιών LE après-vente est.

—— Marie

Λειτουργεί τέλειο. Θα κάνει μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις με σας. Ευχαριστίες.

—— Bruce

가격이 아주 좋고 품질이 좋습니다. 둘 다 cOem 새 키입니다. 온라인 정품 인증은 매우 편리합니다. 다음 번 협조 계속하기

—— Jae-jae-yeong

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Ritol technology limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Επιχείρηση:

   

  Μεταφορτώστε & ψηφιακή παράδοση

  Μεταφορτώνει/άδειες θα είναι διαθέσιμος για μεταφορτώνει αμέσως. Τα κλειδιά προϊόντων θα σταλθούν μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο & θα προστεθούν στον απολογισμό σας αμέσως μετά από την επιτυχή πληρωμή έτσι δεν υπάρχει καμία αναμονή γύρω!

   

  Παγκόσμια παράδοση

  Οι διαταγές σε άλλες χώρες θα σταλούν μέσω EMS/FEDEX/DHL/TNT… Εάν έχετε διατάξει ένα στοιχείο που περιέχει ένα DVD, παρακαλώ επιτρέψτε μέχρι 1 εβδομάδα για τη διαταγή σας να φθάσετε.

 • OEM / ODM

  Επιστροφές

  Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στον ίδιο όρο όπως πωλούνται. Το δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ούτε να αλλάξουν και πρέπει να περιλάβει όλα τα ένθετα και τα εξαρτήματα, αν εφαρμόζεται. Εάν το στοιχείο έχει χρησιμοποιηθεί ή δεν είναι στον ίδιο όρο όπως πωλήθηκε, θα επιθεωρήσουμε το στοιχείο και θα επικοινωνήσουμε μια αναθεωρημένη αξιολόγηση εάν διαφορετικός από την αρχική τιμή πώλησης. Οι αρχικές στέλνοντας δαπάνες δεν είναι πληρωτέες (εκτός από σε ορισμένες καταστάσεις). 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ritol technology limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ritol

Τηλ.:: 852--53906901

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)